Wonderful Free Life Ministry

Wonderful Free Life Ministry

 

 

Genezing voor lichaam, ziel en geest

NS
Reisplanner

 

 

OV
Reisplanner

 

 

Hoekse Lijn

 

 

RET

Openbaar Vervoer

 

Een persoonlijke beschrijving van het traject kunt u samenstellen door gebruik te maken van de reisplanner van NS en/of de planner van 9292. Klik daarvoor op de link hiernaast en volg de instructies in het dan geopende scherm. Als bestemming vult u in de planner de postcode 2676 AX in.

 

Het laatste gedeelte van het traject reist u met bus 33. Dit is de busverbinding via Maasdijk tussen Naaldwijk (Busstation), Maassluis (Station West) en Station Delft (NS). Bus 33 sluit in Naaldwijk aan op busverbindingen met treinstations in en rond Den Haag en op de overige busverbindingen in het Westland.

 

In Maassluis (Station West) sluit bus 33 aan op de toekomstige metroverbinding Schiedam Centrum - Hoek van Holland. Deze metroverbinding (de Hoekse Lijn) wordt naar verwachting in het najaar van 2018 in gebruik genomen. Tot deze tijd is er vervangend busvervoer (buslijn 712) tussen Schiedam Centrum (NS) en Maassluis (Station West).

Meer informatie over de nieuwe metroverbinding kunt u vinden op de website van de Hoekse Lijn en op de website van de RET.

 

 

U reist met bus 33 tot aan de halte Verkadestraat. Deze halte bevindt zich op de dijk (Maasdijk) waaraan Maasdijk ligt.

 

Vanuit de richting Den Haag / Naaldwijk

Vanaf de halte verlaat u via de trap de dijk. U komt dan op een onderweg die parallel aan de dijk loopt. Ook deze weg draagt de naam Maasdijk. Als u naar links kijkt ziet u de Korte Kruisweg, deze straat gaat u in.

Op de Korte Kruisweg neemt u na ruim 200 m de 2e straat rechts (Nassaustraat). Volg deze straat rechtdoor tot aan de Kerkhoflaan.

 

Vanuit de richting Rotterdam / Maassluis

Vanaf de halte verlaat u via de trap de dijk en gaat u door het Maastunneltje naar de andere kant. U komt dan op een onderweg die parallel aan de dijk loopt. Ook deze weg draagt de naam Maasdijk. Als u naar links kijkt ziet u de Korte Kruisweg, deze straat gaat u in.

Op de Korte Kruisweg neemt u na ruim 200 m de 2e straat rechts (Nassaustraat). Volg deze straat rechtdoor tot aan de Kerkhoflaan.

 

 

Nassaustraat 15

TOP